Kunst voor bedrijven

Kunst is gewild. U kunt kunst u op uiteenlopende manieren inzetten in uw onderneming. U bereikt daarmee verschillende doelstellingen, die bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. De mogelijkheden zijn:

Eigen website

Kunst kan ingezet worden om uw relaties en medewerkers te binden en te belonen. Bijvoorbeeld door hen korting te geven op de aanschaf van kunstwerken uit uw eigen digitale Art Store. Wij maken voor uw organisatie een kunstwebsite waarbij uw doelgroep via een unieke inlogcode zelf een keuze kan maken, zowel op het kunstwerk als op de lijst. Het resultaat is dat u met een persoonlijk bericht de binding tussen uw organisatie en uw relaties versterkt.

Art Rewards

Via ons spaarprogramma Art Rewards kunnen uw relaties of medewerkers sparen voor kunstwerken in uiteenlopende stijlen en prijsklassen. Wij stellen voor uw spaarprogramma een exclusief aanbod samen. Bijvoorbeeld kunstwerken met een beperkte oplage, die direct leverbaar zijn. De ICT-werkzaamheden voor uw spaarprogramma verzorgen wij volledig voor u.

Heeft uw organisatie al een incentive- of spaarprogramma? Door toevoeging van ons aanbod van kunstwerken of korting op Art Events maakt u dit nog aantrekkelijker. Het draagt bij aan een grotere en sterkere binding met uw (potentië) klanten.

Art of Creativity adviseert u graag hoe u kunst inzet als loyaliteitsinstrument. Via info@artofcreativity.nl of (020) 305 33 40 helpen wij u graag verder en vertellen we alles over de vele mogelijkheden.

 
9876p.jpg